aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιπλή ευκαιρία Χ2 ο Απόλλωνας; Απόδοση 3.16 στη Bet on Alfa

Διπλή ευκαιρία Χ2 ο Απόλλωνας; Απόδοση 3.16 στη Bet on Alfa

Στην 3η αγωνιστική εισέρχεται το Europa League με κυπριακό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή του Απόλλωνα. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωτοπόρο του 5ου ομίλου Αταλάντα, με τους Ιταλούς να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη βάσει των στοιχηματικών αποδόσεων από τη Bet on Alfa.

Η νίκη της Αταλάντα έχει απόδοση 1.30, το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται με απόδοση 5.00 και το διπλό του Απόλλωνα είναι στο 8.60. Αν πιστεύετε ότι ο Απόλλωνας θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Ιταλία, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό βήμα για να διεκδικήσει την πρόκριση, η διπλή ευκαιρία Χ2 προσφέρεται στο 3.16. Το over 2.5 goals στο 1.55, το under 2.5 goals στο 2.15, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 1.95. Επίσης υπάρχουν αποδόσεις για over και under 1.5 και 3.5 goals.

Στο 3.70 είναι η απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Απόλλωνας, ενώ στο 1.30 είναι η απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ η Αταλάντα. Αν πιστεύετε ότι ο Άντον Μαγκλίτσα θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, η απόδοση είναι 10.50, ενώ στο 10.75 είναι η απόδοση για να πετύχει ο Αντρέ Σκέμπρι το πρώτο γκολ του αγώνα. Προσφέρονται αποδόσεις και για πολλές άλλες κύριες κατηγορίες καθώς και για ειδικά στοιχήματα.

Μπορείτε να κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές τόσο στα 56 πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ