aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιπλή αγωνία ενόψει ΑΠΟΕΛ

Διπλή αγωνία ενόψει ΑΠΟΕΛ

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ όσον αφορά στις περιπτώσεις των Ακοράν Ρέγιες και Ιβάν Τρισκόφσκι. Οι δυο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωνία για τον Ακοράν

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για δυο σημαντικούς ποδοσφαιριστές για την επιθετική λειτουργία των κιτρινοπρασίνων και γι’ αυτό ο Βάσκος τεχνικός θα κάνει υπομονή για να δει τι θα φέρουν τα επόμενα 24ωρα. Ο Σκοπιανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης χθες, ενώ ο Ισπανός δεν προπονήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Xωρίς τους Guardians στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Σήμερα έχει δοθεί νέο ρεπό από την τεχνική ηγεσία και επί της ουσίας η προετοιμασία για το ντέρμπι μπαίνει στην τελική της ευθεία από αύριο. Ο Ακοράν διανύει εξαιρετική σεζόν πετυχαίνοντας μέχρι σήμερα οκτώ τέρματα, ενώ άλλα πέντε έχει σημειώσει ο Τρισκόφσκι. Μία πιθανή απουσία και των δυο θα είναι σημαντικό πλήγμα για την ομάδα της Λάρνακας, όμως ο Ιδιάκεθ θα είναι αναγκασμένος να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να παρουσιαστεί η ομάδα του όσο γίνεται πιο ανεπηρέαστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με το μυαλό στον ΑΠΟΕΛ

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει ικανοποίηση που η ομάδα βρίσκεται πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας. Ο Ιδιάκεθ έχει «χτίσει» πολύ καλή παράδοση κόντρα στους πρωταθλητές και στο ΓΣΠ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στοχεύοντας στο τρίποντο, που θα κρατήσει την ομάδα του στην κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φλοριάν Τολεμές των ρεκόρ

Ικανοποίηση υπάρχει και για την αντίδραση στο ματς με το Άρη (4-1), όταν η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν πανικοβλήθηκε και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι βάζοντας την μπάλα κάτω και παίζοντας επιθετικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Δίχως αμφιβολία ο άνθρωπος που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Φλοριάν Τολεμές, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, και όλοι περιμένουν ότι θα δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Στις τέσσερις φορές που αγωνίστηκε κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, ο Τολεμές έχει καταφέρει να σκοράρει τρεις φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ