aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Διώξε τον Ρονάλντο από τη Γιουβέντους»

«Διώξε τον Ρονάλντο από τη Γιουβέντους»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε συμβουλέψει τον Αντρέα Ανιέλι να απομακρύνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ.

Ο Ιταλός προπονητής ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Πορτογάλο σταρ στους μπιανκονέρι. Ηταν το καλοκαίρι του 2018 όταν ο Κριστιάνο υπέγραφε στη Γιούβε, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του Champions League. Τρία χρόνια μετά, η μεγάλη κούπα δεν έχει κατακτηθεί και η ομάδα κάθε χρόνο είναι και πιο αποδυναμωμένη. Κάτι που είχε προβλέψει κάποιος…

Σύμφωνα με όσα γράφει η La Repubblica σήμερα, ο Αλέγκρι είχε πει στον Ανιέλι ότι ο Ρονάλντο πρέπει να φύγει από τη Γιουβέντους. Η εφημερίδα, η οποία ανήκει στην οικογένεια που ελέγχει τους μπιανκονέρι, υποστηρίζει ότι αυτό δεν ειπώθηκε τώρα. Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, αυτό ο Μαξ το είπε στον πρόεδρο των Τορινέζων το καλοκαίρι του 2019. Οταν αποχωρούσε από την τεχνική ηγεσία τους, δηλαδή.

Ο λόγος για τον οποίο πρότεινε κάτι τέτοιο ο Αλέγκρι στον Ανιέλι, εξηγεί η εφημερίδα, ήταν ένας: Θεωρούσε ότι η παρουσία του Πορτογάλου μπλόκαρε την εξέλιξη της ομάδας αλλά και του κλαμπ. Θεωρούσε ότι η παρουσία του Ρονάλντο δεν θα επέτρεπε στη Γιούβε να συνεχίζει να ενισχύει την ομάδα της.

Οτι αυτή θα γινόταν προσωποκεντρική, ότι θα έπαιζε αποκλειστικά για τα γκολ του Πορτογάλου. Και ότι το κλαμπ δεν θα μπορούσε να δίνει χρήματα για την ενίσχυσή της αλλά θα έψαχνε τρόπο να μειώσει το κόστος για να αντέχει τον CR7. Κρίνοντας εκ των υστέρων, ο Αλέγκρι δικαιώθηκε για όσα είπε στον Ανιέλι. Και αυτό έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία επειδή αυτός το είπε… εκ των προτέρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ