aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Διώχνουν τον Βαλβέρδε τη Δευτέρα αν πει το "ναι" ο Τσάβι»

«Διώχνουν τον Βαλβέρδε τη Δευτέρα αν πει το “ναι” ο Τσάβι»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε διανύει την τρίτη του σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και μέχρι στιγμής έχει να επιδείξει έναν ικανοποιητικό απολογισμό με 3 τίτλους (2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ισπανίας), ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο του.

Οι αποκλεισμοί στο Champions League από τις Ρόμα και Λίβερπουλ την τελευταία διετία είχαν ως αποτέλεσμα να θρυμματιστεί το γυαλί στις σχέσεις του με το σύλλογο, ενώ ο αποκλεισμός πριν από δύο ημέρες στα ημιτελικά του ισπανικού Σούπερ Καπ από την Ατλέτικο Μαδρίτης πάει να εξελιχτεί στο κύκνειο άσμα του στον πάγκο.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η πλειονότητα των ισπανικών ΜΜΕ, με την ιστοσελίδα «Cuarto.com» να προχωράει μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Τσινγκούρι μετράει ώρες πριν του κουνήσουν μαντήλι οι Καταλανοί.

«Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να απολύσει τον Βαλβέρδε την Δευτέρα αν ο Τσάβι αποδεχτεί την πρόταση που του έχουν κάνει», αναφέρει χαρακτηριστικά το ισπανικό μέσο, σημειώνοντας πως τη Δευτέρα υπάρχει διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα όπου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων το θέμα του προπονητή.

Την ίδια ώρα, οι Ερίκ Αμπιντάλ και Όσκαρ Γκράου βρίσκονται στο Κατάρ για να συζητήσουν με τον Τσάβι το ενδεχόμενο να αναλάβει άμεσα την Μπαρτσελόνα (αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ Σαντ), με τα ΜΜΕ στην Ισπανία να θεωρούν πάντως ότι οι διοικούντες την «Μπάρσα» έχουν και άλλα ονόματα υποψηφίων για να διαδεχτούν τον Βαλβέρδε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ