aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιώχνει τον Μπόλιεβιτς

Διώχνει τον Μπόλιεβιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ημέρα εξελίξεων είναι η σημερινή για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Ο Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς τέθηκε εκτός πλάνου, ενώ όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» βρίσκεται προ των πυλών ο Απόστολος Γιάννου (διαβάστε ΕΔΩ).

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Προ των πυλών ο Απόστολος Γιάννου (pics & vid)

Ήταν δεδομένο ότι ο Τσάβι Ρόκα σε περίπτωση που έβρισκε κάτι καλό θα έπρεπε να βρει τη φόρμουλα για να αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ. Αυτός που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες ήταν ο Μαυροβούνιος μέσος, μιας και ήταν ξεκάθαρο ότι ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν τον είχε στο πλάνο του. Με μόλις τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τόσες στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Μαυροβούνιος διεθνής μέσος ήταν μονίμως στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Το γκολ του Γιάννου στον επεισοδιακό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (vid)

Γι’ αυτό και χθες ενημερώθηκε από τον Τσάβι Ρόκα ότι βρίσκεται εκτός πλάνου της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μπόλιεβιτς έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο και γι’ αυτό αναμένεται να δοθεί σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Η Αλκή έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον όμως ο ίδιος δεν είναι θετικός. Πρόσφατα επέδειξε ενδιαφέρον και η Ομόνοια, χωρίς όμως να προκύψει συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Χτύπησε… κέντρο (ΑΕΚ)

Πάντως, στα γραφεία του συλλόγου της Λάρνακας υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη κυπριακή ομάδα και από ξένη. Η διαγραφή του πάντως από τη λίστα της ΑΕΚ δεν είναι τυχαία, αφού ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής προχώρησε τις επαφές για την ενίσχυση στην επίθεση. Έτσι λίγο μετά την είδηση για το προδιαγραφόμενο διαζύγιο με τον Μαυροβούνιο, βγήκε στον αφρό το φλερτ με τον Γιάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ