aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔίνουν προσοχή στην ανασταλτική συμπεριφορά

Δίνουν προσοχή στην ανασταλτική συμπεριφορά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι αμυντικοί, αλλά κυρίως οι μέσοι, κλήθηκαν από τον προπονητή τους να κάνουν πολλή δουλειά στο αυριανό παιχνίδι. Ο ανασταλτικός μηχανισμός είναι αυτός που έκανε τα πιο πολλά λάθη για να χαθούν βαθμοί και εκεί εστιάζει την προσοχή της η τεχνική ηγεσία για να διορθωθεί το πρόβλημα. Και η τελευταία λεπτομέρεια έχει σημασία.

Ο Απόλλων, γι’ αυτές τις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις. Σε συνδυασμό με την έλλειψη σταθερότητας, χάθηκαν βαθμοί και σημαντικό έδαφος. Για τη βελτίωση της ψυχολογίας της ομάδας του έχει δουλέψει πολύ ο Πέδρο Εμανουέλ, μαζί με τους συνεργάτες του. Μια διαφορά φάνηκε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, όπως και σε αυτό με τη Δόξα.

Το σημαντικό, αν κρίνουμε από τις προπονήσεις στο Κολόσσι και από τα δύο τελευταία παιχνίδια, είναι η αποφασιστικότητα της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών. Με νίκη αύριο επί του Εθνικού θα κάνουν άλλο ένα βήμα και όπως δηλώνουν «μετά βλέπουμε». Οι κυανόλευκοι δεν σκέφτονται πιο μακριά και θέλουν να είναι προσεκτικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ