aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔίνει τόπο στα νιάτα η Ρεάλ Μαδρίτης

Δίνει τόπο στα νιάτα η Ρεάλ Μαδρίτης

Ένα εναλλακτικό πλάνο φαίνεται πως επιθυμεί να ακολουθήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι».

Οι «μερένχες» θέλουν και φέτος, να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για ενίσχυση, με γνώμονα όμως το μέλλον. Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο αποτελούμενο φυσικά από «μεγάλα αστέρια».

Οι Ισπανοί κοιτούν, αρχικά, την περίπτωση του Πόλ Πογμπά για να ενισχύσουν με τον καλύτερο τρόπο την μεσαία τους γραμμή, με το πιο «καυτό» όνομα του φετινού καλοκαιριού.

Στο στόχαστρο βρίσκεται, ακόμη, και ο Αντρέ Γκόμεζ που έχει φθάσει με την Πορτογαλία στον τελικό του Euro. Στη μεταγραφική λίστα, τέλος, είναι και ο Γκάμπριελ Χεσούς, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, την περασμένη σεζόν, άρχισε σταδιακά να θέτει σε εφαρμογή ένα πλάνο βασισμένο και σε νεαρούς παίκτες, μιας και ο Ζινεντίν Ζιντάν εμπιστεύτηκε σε σημαντικό βαθμό τόσο τον Λούκας Βάσκεθ, όσο και τον Χεσέ Ροντρίγκεζ, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ