aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔίνει συνέχεια, κάνει το επόμενο βήμα

Δίνει συνέχεια, κάνει το επόμενο βήμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Λιάσος Λουκά περιμένει ότι οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας θα συνεχίσουν σήμερα από… εκεί που έμειναν στο δεύτερο ημίχρονο με την Ανόρθωση (1-1). Οι ερυθρόλευκοι ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωσή τους στη σεζόν. Απόψε, όμως, απέναντι στον Άρη θα επιδιώξουν το επόμενο βήμα, να πάρουν δηλαδή την πρώτη τους νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο Κύπριος προπονητής έδειξε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές διαφοροποιήσεις του αρχικού σχήματος. Υπάρχει μία υποψία αλλαγής, η οποία αφορά στη χρησιμοποίηση του Θεοδόση Σιαθά αντί του Ανδρέα Κυπριανού στον ρόλο του δεξιού εξτρέμ. Εκείνο που θα αλλάξει, όμως, είναι η τακτική της ομάδας, καθώς απέναντι στους πράσινους θα γίνει πιο επιθετική, σε σχέση με το παιχνίδι με τη «Μεγάλη Κυρία». Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Γιόνγκι Παρκ και Έλιο Ρόκε, ενώ εκτός πλάνου βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Μιντίκκης και Γιάννης Κούσουλος.

Το αποψινό ματς, όμως, δεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διοίκησης, η οποία σκέφτεται τις τελευταίες κινήσεις για την ενίσχυση. Όπως γράψαμε ξανά, το θέμα του δανεισμού του Νικόλα Εγγλέζου από την ΑΕΚ παραμένει «ανοικτό». Παραλλήλως, οι παράγοντες του συλλόγου προσπαθούν να εκπληρώσουν την επιθυμία του Λουκά για απόκτηση ακόμη ενός μέσου. Πλέον, όμως, τα περιθώρια έχουν στενέψει, αφού απομένουν τέσσερις ημέρες μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου. Η Νέα Σαλαμίνα θα το παλέψει έστω και την υστάτη, προσπαθώντας όμως να μην ξεφύγει από το οικονομικό πλαίσιο που τέθηκε για την προσπάθεια ενίσχυσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ