aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔημητρίου: «Το Τσίρειο και το άγνωστο...»

Δημητρίου: «Το Τσίρειο και το άγνωστο…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη και τον μοναδικό στόχο της ομάδας του.

Αναλυτικά: «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να βγάλει η ομάδα αντίδραση, πλέον έφτασε η ώρα να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, φτάνει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Πιστεύουμε στην ομάδα ότι μπορεί να επανέλθει στις νίκες. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και αποδεικνύεται κάθε εβδομάδα. Ο Άρης, όχι μόνο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και απέναντι στην ΑΕΛ κερδίζει τον χαρακτηριστικό της δυσκολοκατάβλητης ομάδας. Το Τσίρειο είναι ένα γήπεδο που συναντούμε δυσκολίες και επίσης είναι ο παράγοντας του αγνώστου, υπό την έννοια ότι θα κάνει ντεμπούτο ένας νέος προπονητής. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση, για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε με την Ανόρθωση, αλλά αυτή τη φορά να συνδυαστεί με τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ