aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔημητρίου: «Τα αποτελέσματα θα κρίνουν την παραμονή Ιδιάκεθ»

Δημητρίου: «Τα αποτελέσματα θα κρίνουν την παραμονή Ιδιάκεθ»

Για τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον ACTIVE ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου ο οποίος αναφέρθηκε στον Φλοριάν, στον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και το μέλλον του Ιδιάκεθ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά μίλησε για τον Φλοριάν: «Προς το παρόν ο Φλοριάν κάνει την αποθεραπεία του και βλέπουμε πότε θα επιστρέψει. Δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβής εκτίμηση».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα τόνισε: «Είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο. Προερχόμαστε από την πρώτη μας νίκη στα πλέι οφ, επιστρέφουμε στην έδρα μας, παίζουμε με την ομάδα που προπορεύεται είναι μεγάλο το κίνητρο και πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Διαβάστε επίσης: Μετρά αντίστροφα ο Τολμές

Για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ιδιάκεθ είπε: «Αυτά τα θέματα θα τα πούμε μετά το τέλος της χρονιάς. Σε αρκετές περιπτώσεις κλείσαμε τα μέτωπα, από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και την κατάληξη της χρονιάς για να πάρουμε οριστικές αποφάσεις».

Αν υπάρχει εξέλιξη με τον Άντρο Καραπατάκη: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, είναι κοντά στην ομάδα, ζει κάθε παιχνίδι από κοντά και στο τέλος της χρονιάς ελπίζουμε ότι η ομάδα θα τον χαροποιήσει με την επίτευξη των στόχων μας».

Διαβαστε επίσης: Από αύριο η πυξίδα θα στραφεί στον Απόλλωνα

Τέλος είπε για τον Γιωργαλλίδη: «Είναι τραυματισμός με τον οποίο θα στερηθούμε τις επόμενες εβδομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ