aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔημητρίου: «Περιμένουμε καλύτερες διαιτησίες»

Δημητρίου: «Περιμένουμε καλύτερες διαιτησίες»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports 1 ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου.

Για τη συνέχεια: «Μπαίνουμε με καή ψυχολογία στα πλέι οφ, στο κύπελλο είναι η δεύτερη πράξη».

Για τη διαιτησία: «Περιμένουμε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές διαιτησίες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, τώρα που κρίνεται ο τίτλος, η Ευρώπη και η διαβάθμιση».

Για τον Τομάς: «Το πώς έχει η κατάσταση το γνωρίζουν οι αρμόδιοι. Τον περιμέναμε μετά από ένα τετράμηνο να πάρει χρόνο συμμετοχής και από δω και πέρα είναι μια εσωτερική μεταγραφή. Κλαθε ποδοσφαιριστής που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό διαφέρει. Πήρε το πρώτο του ημίωρο και τον περιμένουμε να επανέλθει όχι από τη μια μέρα στην άλλη αλλά σιγά σιγά να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ. Γνωρίζουμε τον Ζοάν και τον ρόλο που έχει στην ομάδα. Τον περιμέναμε να επιστρέψει και προσπαθήσαμε να βρούμε τις λύσεις. Τώρα είναι και πάλι στα όπλα, περιμένουμε το ίδιο να συμβεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τον Τέτε».

Για τον Τέτε: «Περιμένουμε τα πλέι οφ, δεν είναι στην αποστολή για αύριο. Είναι το πρόβλημαπου αντιμετώπισε στο προηγούμενο διάστημα».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Βεβαίως και υπάρχουν πιθανότητες. Όσο υπάρχει ελπίδα είσαι αναγκασμένος να την κυνηγήσεις. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στην Ανόρθωση αλλά απομένει ένα 90λεπτο. Γιατί να μην τα καταφέρουμε, εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας. Αν σου βγει το παιχνίδι και τα καταφέρεις να πετύχεις γκολ θα είναι πολύ πιο εύκολο να το πιστέψεις και να διαχειριστείς τη συνέχεια της αναμέτρησης. Πιστεύουμε ότι μπορούμε και εφόσον παρουσιαστούμε όπως πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Για το πρωτάθλημα: «Το μυαλό είναι αποκλειστικά στο αυριανό παιχνίδι. Παίζουμε Δευτέρα με την Ομόνοια οπότε θα σκεφτούμε την έναρξη των πλέι οφ από το βράδι της Τετάρτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ