aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔημητρίου: «Να βρούμε το γιατί και αντίδραση με τον ΑΠΟΕΛ»

Δημητρίου: «Να βρούμε το γιατί και αντίδραση με τον ΑΠΟΕΛ»

Απογοήτευση και προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την ήττα από την ΕΝΠ, καθώς η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται μακριά από τις πρώτες θέσεις και πλέον παλεύει για είσοδο της στην πρώτη εξάδα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα.

Αναλυτικά:

Για την ήττα: «Ήταν μια χαμένη ευκαιρία για να εδραιώσουμε τη θέση μας στην πρώτη εξάδα. Δεν τα εκμεταλλευτήκαμε τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου. Παρέμειναν πλέον δύσκολα τα δεδομένα, ακόμη και η παρουσία μας στην πρώτη εξάδα. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο παρουσιάσαμε στο πρώτο 30λεπτο ένα εξαιρετικό πρόσωπο και όταν το κάνεις αυτό οφείλεις να είσαι αποτελεσματικός. Δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, ότι δώσαμε, πήραμε. Στο δεύτερο μέρος η ΕΝΠ το έψαξε περισσότερο. Εμείς δεν βγάλαμε τίποτα θετικό και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Να βρούμε εμείς οι ίδιοι γιατί συνέβη αυτό χθες. Να βγάλουμε αντίδραση με τον ΑΠΟΕΛ. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση του κόσμου αλλά οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε».

Για τις απουσίες: «Δεν έχουμε βρει την ησυχία μας, αλλά ποτέ δεν το χρησιμοποιήσαμε σαν δικαιολογία. Σε λίγο θα αρχίσει η προετοιμασία και ελπίζω να περιοριστούν τα προβλήματα».

Για το ντεμπούτο του Ναράνχο: «Σίγουρα θα βοηθήσει και τον ίδιο το γκολ που πέτυχε. Ισχύει για όλους τους νεοαποκτηθέντας, θέλουν χρόνο ώστε να μας βοηθήσουν. Ήρθαν για να προσφέρουν ποιότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ