aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔημητρίου: «Εμφάνιση αντάξια των περιστάσεων»

Δημητρίου: «Εμφάνιση αντάξια των περιστάσεων»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Active και αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση, τα αγωνιστικά προβλήματα και την παρουσία του κόσμου στην «Αρένα».

Αναλυτικά: «Επιστρέφει ο Τρισκόφσκι, μένει εκτός ο Τρουγιόλς, ο Μαλόκου και ο Εγγλέζου. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, θέλουμε τη νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Πρέπει να παρουσιαστούμε με το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, να περιορίσουμε τα λάθη και να κάνουμε εμφάνιση αντάξια των περιστάσεων της αναμέτρησης. Το ζητούμενο είναι παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, είναι ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο πρόεδρος έκανε ότι έπρεπε για να έχει άμεση ανάκμψη η ομάδα. Η διοίκηση είναι κοντά και περιμένουμε την άμεση επιστροφή στις νίκες. Ο κόσμος πρέπει να αφήσει πίσω την απογοήτευση και σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και θα πρέπει να έχουμε εικόνα ανάλογη των ευρωπαϊκών αγώνων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ