aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔημητρίου: «Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση»

Δημητρίου: «Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση»

Δεν προκύπτει καμία απόφαση ούτε για τον Τρουγιόλς, ούτε και οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή σε σχέση με το μέλλον του στην ΑΕΚ, ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων μιλώντας στον Super Sport FM παραδέχθηκε ότι κανείς στην ομάδα δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της ΑΕΚ και σημείωσε πως ο Τσάβι Ρόκα άρχισε ήδη δουλειά για την επόμενη μέρα.

«Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι με την εικόνα που παρακολουθούμε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτάζουμε την επόμενη ημέρα. Ο τεχνικός μας διευθυντής έχει ξεκινήσει δουλειά. Τον περιμένουμε να έρθει στην Κύπρο, όμως έχει ξεκινήσει ήδη τη δουλειά του. Τα δεδομένα μας αναγκάζουν να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι και να πηγαίνουμε έτσι, μέχρι το τέλος της σεζόν. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, όμως είμαστε αναγκασμένοι να γυρίσουμε σελίδα. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στην ηρεμία. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι», είπε αρχικά και ακολούθως ερωτήθηκε εάν θα προκύψουν αλλαγές στο ρόστερ. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει κάτι δεδομένο. Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Όταν έρθει η ώρα θα ληφθούν οι αποφάσεις για την επόμενη χρονιά», απάντησε.

Για το αγωνιστικό και τα δεδομένα με τον Τρουγιόλς, ανέφερε: «Περιμένουμε να δούμε την συνάντηση του Τρουγιόλς με την διοίκηση. Ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται, αφού είδε κόκκινη κάρτα και περιμένουμε να δούμε και την απόφαση του αθλητικού δικαστή. Τα δεδομένα, βαθμολογικά, παραμένουν δύσκολα. Επιστρέφει ο Σπιρόφσκι από τιμωρία και θα δούμε τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ