aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔημητρίου: «Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία σχολιασμού»

Δημητρίου: «Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία σχολιασμού»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports 1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για τα μεταγραφικά: «Δεν έχουμε προς το παρόν καμία ανακοίνωση για προσθήκη ή αφαίρεση από το ρόστερ. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία σχολιασμού του τι γράφεται στον Τύπο».

Για το αγωνιστικό: «Επιστρέψαμε στις προπονήσεις σήμερα. Η προπόνηση έγινε σε κλειστό γήπεδο στο Κίτιον. Περιμένουμε τις επόμενες μέρες. Δεν θα έχουμε πολλά προβλήματα αλλά περιμένουμε τις επόμενες προπονήσεις για να δούμε ποιο υπολογίζονται. Είχαμε τραυματίες στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εκεί και μετά το παιχνίδι. Είναι σημαντικό για τον Απόλλωνα και άλλο τόσο για μας. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Είναι ένα ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δουλεύουμε πάνω σε αυτές. Πήραμε τις απαραίτητες ανάσες και θέλουμε να παρουσιαστούμε καλοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ