aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔημητρίου / ΑΕΚ: «Φάουλ στον Τρουγιόλς, αλλά μέτρησε το γκολ»

Δημητρίου / ΑΕΚ: «Φάουλ στον Τρουγιόλς, αλλά μέτρησε το γκολ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Σούπερ Σπορ για τη χθεσινή νίκη εις βάρος της Πάφος FC (4-1), μίλησε για φάουλ στον Τρουγιόλς πριν από το γκολ της γηπεδούχου, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Ανόρθωσης και τέλος, στάθηκε στην αποχώρηση του Νάτσο Κάσες και το κεφάλαιο διαγραφές.

Για την μεγάλη νίκη επί της Πάφου: «Καταφέραμε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι να ανταποκριθούμε και με το παραπάνω. Δεν ήταν απλά μια νίκη, ήταν παιχνίδι με πρωτοβουλία κινήσεων δεν απειληθήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα που δεχθήκαμε κακώς την ισοφάριση, αλλά αντιδράσαμε. Ευτυχώς που δεν μας στοίχησε το συγκεκριμένο γκολ. Το τελείωμα ήταν πολύ ωραίο από τον Βαλακάρι αλλά στο ξεκίνημα της φάσης έγινε φάουλ στον Τρουγιόλς και είδαμε να μετράει κανονικά το γκολ. Θυμίζουμε σε προηγούμενα μας ματς αντίστοιχες περιπτώσεις, το γκολ του Σπόλιαριτς που ακυρώθηκε για φάουλ του Φλοριάν και το άλλο ήταν του Ακοράν στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Αν δεν κερδίζαμε θα μπορούσε να μας στοιχίσει αυτό το γκολ, αλλά αντιδράσαμε πολύ σωστά πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Ακόμη και να σου στραβώσει ένα ματς παίζει τεράστια σημασία στο πως αντιδράς. Και στο προηγούμενο παιχνίδι και χθες κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος κατάφερε να μας ισοφαρίσει αλλά η ομάδα μας αντέδρασε βγήκε μπροστά. Κάναμε και ευκαιρίες με διπλή φάση με τον Τρισκόφσκι καταφέραμε φτάσαμε στη νίκη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη νίκη μας σε μία δύσκολη έδρα και όπως είπε ο Σωφρόνης, θα κρατήσουμε τα θετικά και να σκεφτόμαστε από σήμερα το επόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Εμείς συνεχίζουμε, πλέον λιγοστεύουν και τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας είναι πολύ θετικό ότι κολλήσαμε δεύτερη νίκη, είχαμε συνεχόμενες απώλειες και τώρα είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να μείνουμε στις επιτυχίες».

Για το ερχόμενο ντέρμπι: «Το ντέρμπι με την Ανόρθωση έχει τεράστια σημασία, εμείς θα δουλέψουμε, χθες στερηθήκαμε Φλοριαν και Σούτερντεν και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουν να είναι μαζί μας στο επερχόμενο ματς. Είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή μας να έχει στην διάθεση του όσους περισσότερους παίκτες γίνεται».

Για τον Κάσες: «Ο Κάσες πήγε στην Σούντουβα Λιθουανίας, ήταν κοινή συναίνεση η λύση της συνεργασίας μας. Ήταν παίκτης εκτός πλάνων αλλά τα πρώτα χρόνια εδώ είχε και προσφορά και παρουσίες και συνεισφορά στις επιτυχίες της ΑΕΚ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ότι καλύτερο. Ήμασταν κοντά να λύσουμε συνεργασία και με τον Πλάνας αλλά λόγω του τραυματισμού του δεν τα καταφέραμε, έχει πάει πίσω στην πατρίδα του και κάνει θεραπεία. Για τους Τόνιο και Τόρρες δεν βρήκαμε κάποια λύση θα δούμε τις επόμενες ημέρες αλλά αφού ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος Ιανουρίου στις περισσότερες χώρες, ήδη φαντάζει δύσκολο. Προχωρήσαμε έγκαιρα στις 4 μεταγραφές και ξεκαθάρισε και το τοπίο με όσους έμειναν εκτός πλάνων το Καλοκαίρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ