aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔήμαρχος Λίβερπουλ: «Διακόψτε το πρωτάθλημα, θα βγει ο κόσμος να πανηγυρίσει»

Δήμαρχος Λίβερπουλ: «Διακόψτε το πρωτάθλημα, θα βγει ο κόσμος να πανηγυρίσει»

Την οριστική διακοπή της Premier League χαρακτήρισε ως ενδεδειγμένη λύση ο δήμαρχος του Λίβερπουλ. Σε δηλώσεις του ο Τζο Άντερσον τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί ο τίτλος στους «κόκκινους» χωρίς να διεξαχθούν τα εναπομείναντα ματς, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είναι αδύνατο να μην υπάρξουν πανηγυρισμοί στους δρόμους.

«Ακόμα κι αν γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρξει κόσμος έξω από το Άνφιλντ. Δεν θα υπάρξουν πολλοί που θα σεβαστούν τις οδηγίες μας για να μην πάνε στο γήπεδο και να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης. Θα βγουν να πανηγυρίσουν και θα είναι τρομερά δύσκολο και για την Αστυνομία να τους συγκρατήσει. Θα είναι πραγματική φαρσοκωμωδία, δεν γίνεται να τηρηθούν οι αποστάσεις. Θα μας αγνοήσει ο κόσμος. Θα πρέπει η Premier League και η Κυβέρνηση να το λάβουν υπόψη τους αυτό. Ας πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, αλλά διακόψτε τη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως της αξίζει ο τίτλος, αλλά πρέπει να βάλουμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και την υγεία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ