aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔίλεπτο «φωτιά» και νίκη για τη Σάλκε (video)

Δίλεπτο «φωτιά» και νίκη για τη Σάλκε (video)

Αν και τα βρήκε «σκούρα» για ένα ημίχρονο, αρκούσε ένα δίλεπτο στη Σάλκε προκειμένου να βρει τα γκολ που χρειαζόταν και να επικρατήσει της Στουτγκάρδης με 3-1 εντός έδρας.

Στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, η Σάλκε υποδέχτηκε τη Στουτγκάρδη και πήρε νωρίς προβάδισμα με τη βοήθεια της… τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, στο 4ο λεπτό ο Χαρίτ βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή με το διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι κατόπιν χρήσης βίντεο και τον Μπενταλέμπ να ανοίγει το σκορ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και με τη Σάλκε να έχει τον έλεγχο, η Στουτγκάρδη βρήκε την ισοφάριση με τον Ακόλο να μετουσιώνει σε γκολ τη σέντρα του Μπρεκάλο.

Η κυριαρχία των «βασιλικών μπλε» ωστόσο ήταν δεδομένη και τελικά σε ένα δίλεπτο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων που τελικά αρκούσε για να της χαρίσει το τρίποντο. Νάλντο και Μπουργκστάλερ στο 48′ και 49′ διαμόρφωσαν το 3-1 για την ομάδα του Τεντέσκο, με τη Σάλκε να προσθέτει τρεις βαθμούς στο «σακούλι» της και να φτάνει στους έξι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ