aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔίκτυα για άλλους δύο

Δίκτυα για άλλους δύο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο σχεδιασμός της Νέας Σαλαμίνας έχει προχωρήσει πλέον σημαντικά. Μετά την προσθήκη οκτώ ποδοσφαιριστών και με την παρουσία των «παλιών», ο Σάββας Πουρσαϊτίδης (φωτό) έχει στη διάθεσή του πλούσιο έμψυχο δυναμικό για να δουλέψει στην προετοιμασία. Εντούτοις, υπάρχουν ακόμη δύο βασικές προτεραιότητες για την υλοποίηση του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ο Ελλαδίτης προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής Μάκης Παπαϊωάννου, έριξαν δίχτυα για την… αλίευση σέντερ μπακ και ανασταλτικού χαφ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι προορίζονται για βασικοί, γι’ αυτό και γίνεται ενδελεχής μελέτη των προτεινόμενων. Όπως και στις προηγούμενες κινήσεις, θα χρειαστεί υπομονή προκειμένου να αποκτηθούν οι πρώτες επιλογές, που θα ξεχωρίσουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για θέματα μετεγγραφικού σχεδιασμού.

Όσο για το τελευταίο απόκτημα, τον Νιγηριανό σέντερ φορ Κίνγκσλι Ονουέγκμπου, θα αφιχθεί στην Κύπρο μεθαύριο για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στους ερυθρόλευκους. Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα θα παρουσιαστεί από τον σύλλογο της Αμμοχώστου, όπως και όσοι ποδοσφαιριστές απαρτίζουν προς το παρόν το ρόστερ για τη σεζόν 2018-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ