aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δικαιούμασταν δύο πέναλτι κι η Αλκή έπρεπε να μείνει με δέκα παίκτες»!

«Δικαιούμασταν δύο πέναλτι κι η Αλκή έπρεπε να μείνει με δέκα παίκτες»!

Η επίσημη Ανόρθωση δεν… άντεξε και απάντησε, διά στόματος Σάββα Πηλακούτα, στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπου, με θέμα τη διαιτησία.

«Δεν δεχόμαστε από κανένα να αμφισβητεί τις πανάξιες και δίκαιες νίκες που παίρνει η Ανόρθωση στον αγωνιστικό χώρο, που έρχονται με μεγάλη προσπάθεια, κόπο και μόχθο. Ειδικά σε ένα παιχνίδι που δικαιούμασταν τουλάχιστον δυο πέναλτι και η Αλκή έπρεπε να μείνει από νωρίς με δέκα ποδοσφαιριστές, είναι τουλάχιστον οξύμωρο ο αντίπαλός μας να αναφέρεται στο κομμάτι της διαιτησίας και πραγματικά αναρωτιέμαι χωρίς να μπορώ να γνωρίζω αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτές τις δηλώσεις. Ειδικά όταν γίνονται τέσσερις ολόκληρες μέρες μετά το μεταξύ μας παιχνίδι και την ίδια μέρα είχε παιχνίδι κυπέλλου η Αλκή. Θεωρώ ότι σε αυτές τις 15 αγωνιστικές δεν πήρε σε κανένα παιχνίδι περισσότερα σφυρίγματα από αυτά που δικαιούτο, αντιθέτως, ίσως να υπήρχαν αγώνες που πήραμε λιγότερα από αυτά που δικαιούμασταν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας».

Για τον αγώνα με τον Άρη, ο Σάββας Πηλακούτας είπε: «Αν θέλουμε να κερδίσουμε τον Άρη, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πρέπει από την πλευρά μας να κάνουμε το δικό μας καλό παιχνίδι και να έχουμε αποτελεσματικότητα σε αυτό το παιχνίδι. Ο Παλάνκα δεν έκανε ούτε σήμερα κανονικό πρόγραμμα, όπως και ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ