aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔικαιολογημένη η μουρμούρα για τον Μέσκα

Δικαιολογημένη η μουρμούρα για τον Μέσκα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αρκετή και πέρα για πέρα δικαιολογημένη είναι η μουρμούρα για τον Μέσκα να Μπάνγκνα, ο οποίος είναι πολύ πίσω από τον πραγματικό του εαυτό. Ο επιθετικός της ΑΕΛ δεν βγάζει τον περσινό καλό εαυτό που είχε κατά διαστήματα της σεζόν και αναπόφευκτα υπάρχουν παράπονα.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ίσως μιλήσει στον ποδοσφαιριστή του γιατί ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια. Μπορεί όμως και να τον αφήσει στον πάγκο. Δεν είναι μυστικό πάντως πως ο τεχνικός της ΑΕΛ σκέφτεται κάποιες αλλαγές για τη συνέχεια. Θα το πράξει ευκολότερα αν ανέβουν αγωνιστικά οι παίκτες που βρίσκονται στον προθάλαμο της ενδεκάδας.

Πιθανόν να αγωνιστεί ο Ισμαήλ Σασί στην κορυφή, δίπλα από τον Μικέλ Αρουαμπαρένα ή τον Τιάγκο ντε Λεόνσο, με τους Ντάνι Μπενίτεθ και Αλντάιρ Μπαλντέ να πάρουν τις δύο θέσεις στα επιθετικά άκρα. Το γκολ άργησε πολύ να έλθει στο παιχνίδι με τον Άρη, γεγονός που προβλημάτισε τους γαλαζοκίτρινους. Μετά το παιχνίδι με τη Δόξα (3η αγωνιστική), ακολουθούν πιο δύσκολες αναμετρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ