aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιήμερο επιστροφής των διεθνών

Διήμερο επιστροφής των διεθνών

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα έχει από σήμερα κάποιους από τους διεθνείς που απουσίαζαν. Θα επιστρέψουν οι Νικολάου και Αβραάμ, οι οποίοι συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών στην Εσθονία, ενώ μεθαύριο αναμένονται οι Σοάρες και Βοζίνια, οι κλήθηκαν στην Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου. Η ΑΕΛ λογικά θα πάει γεμάτη στο παιχνίδι με τη Δόξα. Παράλληλα, θα διαφανεί αν ο Πορτογάλος προπονητής επιλέξει κάτι διαφορετικό αντί του Ρεζέντε στη μεσαία γραμμή.

Για τον Βραζιλιάνο μέσο λέχθηκαν πολλά, όμως ο τεχνικός της ΑΕΛ τον γνωρίσει πολύ καλά από την παρουσία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και είναι ο πλέον αρμόδιος για να κρίνει αν ταιριάζει στο πλάνο του. Αν ο Ρεζέντε καταφέρει και βγάλει αυτά για τα οποία τον επέλεξε  ο προπονητής του, τότε θα διαλύσει όλους τους ψιθύρους γύρω από το όνομα του. Το γήπεδο είναι ο καλύτερος καθρέφτης και ο Μπαλταζάρ περιμένει τον 23χρονο Βραζιλιάνο να προσφέρει αυτά που ξέρει και μπορεί να κάνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ