aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιεύρυναν το αήττητο Μίλαν και Αταλάντα

Διεύρυναν το αήττητο Μίλαν και Αταλάντα

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν και Αταλάντα, που ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Σαν Σίρο, στην αυλαία της 36 αγωνιστικής στην ιταλική Serie A. Οι «ροσονέρι» παρέμειναν στην 6η θέση με 60 βαθμούς και παράλληλα διατήρησαν το αήττητο σερί τους, που φτάνει πλέον τα 10 παιχνίδια, ενώ οι «μπεργκαμάσκι» βρίσκονται σταθερά στη 2η θέση με 75 βαθμούς, φτάνοντας πλέον τα 16 σερί παιχνίδια δίχως ήττα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αν η Γιουβέντους (80 βαθμοί με ματς λιγότερο) νικήσει ή πάρει ισοπαλία στο ματς με τη Σαμπντόρια, κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Η Μίλαν πήρε προβάδισμα με ένα γκολ-ποίημα και συγκεκριμένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου στο 14’. Οχτώ λεπτά αργότερα, ο Μπίλια πάτησε εντός περιοχής των «ροσονέρι» τον Μαλινόφσκι και μετά από χρήση του VAR ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε και κράτησε το 1-0. Στο 34’ ήρθε η ισοφάριση για τους «μπεργκαμάσκι». Μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ του Φλόιερ, το οποίο κόντραρε, η μπάλα έφτασε στον Ζαπάτα, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερη έμφαση στην άμυνα, με αποτέλεσμα η πρώτη καλή στιγμή να έρθει στο 62’ από πλευράς Μίλαν με τον Λεάο. Στο 73’ ήταν η σειρά του Μποναβεντούρα να αστοχήσει, ενώ στο επόμενο δεκάλεπτο, «απάντησαν» με χαμένες ευκαιρίες οι Γκόμες και Ζαπάτα. Παρά τις αλλαγές και το φρεσκάρισμα των ομάδων, τρίτο γκολ δεν μπήκε ποτέ και έτσι το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η 36η αγωνιστική

Παρασκευή 24 Ιουλίου
Μίλαν-Αταλάντα 1-1
(14’ Τσαλχάνογλου – 34’ Ζαπάτα)

Σάββατο 25 Ιουλίου
Μπρέσια-Πάρμα (18:15)
Τζένοα-Ίντερ (20:30)
Νάπολι-Σασουόλο (22:45)

Κυριακή 26 Ιουλίου
Μπολόνια-Λέτσε (18:15)
Ρόμα-Φιορεντίνα (20:30)
Σπαλ-Τορίνο
Βερόνα-Λάτσιο
Κάλιαρι-Ουντινέζε
Γιουβέντους-Σαμπντόρια (22:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ