aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιεθνείς επιστροφές, έπαιξε ο «Τρίσκο», μέσα ο Τολμές

Διεθνείς επιστροφές, έπαιξε ο «Τρίσκο», μέσα ο Τολμές

Αυξήθηκε ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις της ΑΕΚ, μιας και επέστρεψαν όλοι οι Κύπριοι διεθνείς. Οι Γιωργαλλίδης, Αντωνιάδης, Χαραλαμπίδης, Μυτίδης και Λαμπάν έπιασαν δουλειά ενόψει Ερμή, ενώ την Παρασκευή θα μπουν στις προπονήσεις οι Τρισκόφσκι, Μαλόκου και Παναγίδης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική με τελειώματα φάσεων και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Στα αξιοσημείωτα της προπόνησης η συμμετοχή του Τολμές σε φουλ ρυθμό, κάτι που δείχνει ότι δεν είχε κάτι το ανησυχητικό. Μεθαύριο θα συνεχιστεί η προετοιμασία με νέα προπόνηση και τον Ιδιάκεθ να βλέπει με ικανοποίηση να γεμίζει ξανά η ομάδα του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ιβάν Τρισκόφσκι έπαιξε ως αλλαγή για ένα 4λεπτο στο παιχνίδι της Εθνικής Σκοπίων κόντρα στην Αλβανία (1-1). Ο επιθετικός της ΑΕΚ ψάχνει τον καλό του εαυτό και θέλει πολύ ένα γκολ που να τον βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ