aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιετές για Ράγιος, μονοετές για Ντουγκλάο

Διετές για Ράγιος, μονοετές για Ντουγκλάο

Στην Ανόρθωση έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές για να προχωρήσουν σε ανανεώσεις συμβολαίων. Δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και του κόσμου είναι ο Ρούβεν Ράγιος και ο Ντουγκλάο.

Κάποιες πρώτες επαφές έχουν γίνει ανάμεσα στις δυο πλευρές με την Ανόρθωση να επιθυμεί ανανέωση της συνεργασίας με τον Ράγιος για δυο ακόμη χρόνια, ενώ ο Ντουγκλάο θα ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο με την «Κυρία», η οποία έχει οψιόν στο συμβόλαιό του.

Αν με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό τα πράγματα δείχνουν πιο εύκολα, με τον Ράγιος ίσως να χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια. Ο ίδιος είναι ικανοποιημένος στα δυο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα της Αμμοχώστου και δεν αποκλείεται η περίπτωση ανανέωσής του να είναι χρονοβόρα και να μην κλείσει άμεσα θετικά. Το θέμα χειρίζεται η διοίκηση σε συνεργασία με τον Λέβι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ