aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιέλυσε την Τσέλσι η Ρόμα! (video)

Διέλυσε την Τσέλσι η Ρόμα! (video)

Πολύ κοντά να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League είναι η Ρόμα, εξέλιξη η οποία είναι αυτή που αξίζει βάσει της απόδοσής της σε όλες τις αγωνιστικές, με αποκορύφωμα την αποψινή άνετη νίκη της κόντρα στην Τσέλσι με 3-0.

Οι «τζιαλορόσι» από το 1′ έδειξαν ότι είναι η μοναδική ομάδα στο γήπεδο, καθώς ο Ελ Σαραουί που ήταν και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης άρχισε από νωρίς το σόου του στο «Ολίμπικο». Ο Αιγύπτιος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στον Τιμπό Κουρτουά.

Αντί η Τσέλσι να… ξυπνήσει γρήγορα και να ψάξει το γκολ, η Ρόμα βρήκε απλά ένα… κουφάρι και συνέχισε να το «χτυπά» με κάθε ευκαιρία. Αυτή ήρθε στο 36′ με τον «Φαραώ» να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό τέλειωμα από την γκάφα του -πρώην… Ρωμαίου-Ρούντιγκερ και να κάνει περίτεχνο τρόπο το 2-0. Το… πάρτι ολοκλήρωσε ο Περότι στο 63′, που επίσης με ένα εξαιρετικό σουτ «κεραυνοβόλησε» τον Βέλγο γκολκίπερ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ