aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Διέλυσε» την Μπέρνλι η Γουότφορντ

«Διέλυσε» την Μπέρνλι η Γουότφορντ

Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» η Μπέρνλι τα έκανε μεγαλοπρεπώς… μαντάρα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 1-3 από την Γουότφορντ, μένοντας στον 1 βαθμό μετά από 2 αγωνιστικές στην Premier League.

Στο μυαλό της θα ήθελε τα πράγματα να γίνουν αλλιώς: δεδομένου του ότι επρόκειτο για το τελευταίο της παιχνίδι πριν έρθει στην Ελλάδα για να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό για τα playoffs του Europa League, ο Σον Ντάιτς θα ήθελε να δει την Μπέρνλι ν’ αρπάζει από τον αγωνιστικό λαιμό την Γουότφορντ και να την «πνίγει» επί 90 λεπτά.

Θα ήθελε, όμως οι «Σφήκες» έβγαλαν από νωρίς το κεντρί του και τσίμπησαν επανειλημμένως τους γηπεδούχους: μπορεί να έκλεισαν την περσινή σεζόν με 728 λεπτά χωρίς εκτός έδρας γκολ, αλλά σήμερα μόλις στο 3΄ ο Γκρέι άνοιξε το σκορ για την Γουότφορντ, κάνοντας το 0-1.

Η απάντηση της Μπέρνλι ήταν άμεση, με τον Ταρκόφσκι να ισοφαρίζει σε 1-1 μόλις 3 λεπτά αργότερα, όμως από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι και χάθηκαν στον ορίζοντα.

Ο Ντίνι στο 48΄ νίκησε τον Χαρτ για το 1-2 και ο Χιουζ ένα σκάρτο τρίλεπτο πιο μετά διαμόρφωσε το τελικό 1-3, το οποίο φανέρωσε τ’ αμυντικά προβλήματα της Μπέρνλι, που μετά από δύο αγωνιστικές στην καινούργια σεζόν στο Νησί έχει μόλις 1 βαθμό.

Οι Άγγλοι, λοιπόν, δεν έρχονται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον Πειραιά κι αυτό είναι κάτι που, σίγουρα, πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ