aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιεκομίσθη στη Λευκωσία για περαιτέρω εξετάσεις

Διεκομίσθη στη Λευκωσία για περαιτέρω εξετάσεις

Από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρνακας σε αυτό της Λευκωσίας διεκομίσθη χθες ο Πελέ, όπου του έγιναν νέες εξειδικευμένες εξετάσεις για να υπάρχει όσο γίνεται πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής περνά σίγουρα δύσκολες στιγμές και ευχή όλων είναι να μπορέσει να ξεπεράσει το συντομότερο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει στα γήπεδα ξανά γερός και δυνατός. Στην Ανόρθωση περιμένουν να βγουν αναλυτικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων και θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη της υγείας του Πελέ.

Είναι ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης ότι και η διοίκηση, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησαν όπως προστατευθεί ο παίκτης. Μάλιστα, στην εντατική, όπου βρίσκεται, μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι μπορούν να τον επισκεφθούν έτσι ώστε να μην φορτίζεται συναισθηματικά αλλά και να ξεκουράζεται, κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη τη δεδομένη στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ