aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιευκρινήσεις για τα διαρκείας

Διευκρινήσεις για τα διαρκείας

Η Εταιρεία Απόλλων υπενθυμίζει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:00, ισχύουν οι κάρτες.

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Elite θα μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριο τους όπως προκύπτει μέσα από τα προνομία της κάρτας τους από το Apollon Official Store μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (11/03) (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Elite, Platinum, Gold, και Gold Teens ,Gold Junior θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τις προκαθορισμένες θέσεις τους (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας ELITE και PLATINUM θα εισέλθουν κανονικά από την είσοδο VIP Lounge. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Gold θα μπορούν να εισέλθουν στην δυτική εξέδρα απο την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο.

Ισχύουν οι χώροι στάθμευσης πλησίον της Θύρας 1 και μπροστά από την κεντρική είσοδο του Στάδιο (πάντα με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας ELITE & PLATINUM)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ