aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιχάζουν οι απόψεις για Οκριασβίλι, άλλο «καίει» την Ανόρθωση

Διχάζουν οι απόψεις για Οκριασβίλι, άλλο «καίει» την Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Ανόρθωσης. Στη μέρα του μπορεί να κάνει τη διαφορά, να δώσει το κάτι παραπάνω και η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της. Πολλές φορές μοιάζει ασταμάτητος.

Ο λόγος για τον Τορνίκε Οκριασβίλι ο οποίος ήταν βασικός στην αναμέτρηση της Γεωργίας με την Ιρλανδία αλλά έγινε αλλαγή στο 79’. Φαίνεται, όμως, ότι η αλλαγή ήταν αναγκαστική, όμως είναι άγνωστο αν είναι κάτι σοβαρό ή έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους. Σήμερα, λέγεται από επίσημα χείλη, ότι θα υπάρχει ενημέρωση στην Ανόρθωση για την κατάστασή του. Η Γεωργία έχει παιχνίδι και αύριο και εκεί θα διαφανεί αν θα είναι εκτός αποστολής ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι με την επιστροφή του στην Κύπρο θα εξεταστεί και εδώ από τους γιατρούς της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: O Ράγιος το είχε ξανακάνει στη Λέιδα!

Σε ρεπορτάζ του το BBC είχε ως κορυφαίο τον Οκριασβίλι στην αναμέτρηση, ενώ αντίθετα σε γεωργιανά ρεπορτάζ ήταν χαμηλά στη βαθμολογία. «Προσπάθησε να βρει χώρους στη δεξιά πλευρά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Προφανώς απέχει πολύ από τον παλιό καλό Οκριασβίλι», αναφέρεται σε ρεπορτάζ στη Γεωργία για τον άσο της Ανόρθωσης σχετικά με την απόδοσή του. Διχάζουν οι απόψεις λοιπόν για το αν ήταν καλός ή όχι ο Οκριασβίλι.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Άλλοι έδωσαν εκατομμύρια, ο Τιμούρ τον πήρε «δωρεάν»!

Αυτό που «καίει» όμως την ομάδα της Αμμοχώστου είναι ο διεθνής επιθετικός να μην έχει κάτι σοβαρό και να επιστρέψει έτοιμος ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο. Βασικός με την Εθνική Γεωργίας ήταν και ο Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος κράτησε ξανά ανέπαφη την εστία του και συνέβαλε στο να έρθει ο βαθμός, ενώ μπορούσε η Εθνική Γεωργίας ακόμη και τη νίκη.

Χθες, ο Τιμούρ Κετσπάγια παραχώρησε ρεπό ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές του και από σήμερα θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις όπου ουσιαστικά αρχίζει και η προετοιμασία για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια. Για την ώρα πέρα από τον Οκριασβίλι, η κατάσταση του οποίου δεν έχει ξεκαθαριστεί, δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Έτσι, η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει σχεδόν με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Αυτό σημαίνει ότι ο Κετσπάγια μέσα από τις προπονήσεις θα βγάλει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Θα διατηρήσει άραγε την ίδια ενδεκάδα για τρίτο σερί ματς ή θα προχωρήσει σε αλλαγές; Είναι νωρίς για την απάντηση…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ