aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Διαβολική» τεσσάρα η Γιουνάιτεντ!

«Διαβολική» τεσσάρα η Γιουνάιτεντ!

Αγχώθηκε για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Νιούκαστλ, αλλά στη συνέχεια ήταν επιβλητική, έκανε την ανατροπή και επικράτησε άνετα με 4-1, εκμεταλλευόμενη και την τραγική άμυνα των «ανθρακωρύχων». Ανέβηκε στην 7η θέση η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από την τετράδα.

Οι «ανθρακωρύχοι» πάγωσαν το «Ολντ Τράφορντ» στο 17΄, όταν ο Λόνγκσταφ ολοκλήρωσε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι εξαιρετική αντεπίθεση και έκανε το 0-1.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», ωστόσο, απάντησαν γρήγορα (στο 24΄). Ο Μαρσιάλ έκανε το πλασέ στην κλειστή γωνία του Ντουμπράφκα, αυτός δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα εκτός εστίας και η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε σε 1-1.

Μέχρι το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο γκολ.

Το 2-1 έγινε στο 36΄. Η Νιούκαστλ «πούλησε» την μπάλα στην άμυνά της, αυτή έφτασε στον Γκρίνγουντ, ο οποίος εξαπέλυσε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντουμπράφκα πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε απευθείας φάουλ από πλάγια θέση του Περέιρα, αποσοβώντας το τρίτο γκολ της Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό ήρθε στο 41΄, όταν ο Ουάν-Μπισάκα σέντραρε, ο Ράσφορντ πήδηξε πολύ ψηλά και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Σλοβάκο τερματοφύλακα (3-1).

H υπεροχή της Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος.

Στο 50΄ ακόμη ένα τραγικό λάθος της άμυνας της Νιούκαστλ έφερε το 4-1, αφού ο Μαρσιάλ πήρε κατά λάθος… ασίστ από την άμυνα των «ανθρακωρύχων», βγήκε τετ α τετ με τον Ντουμπράφκα και τον πλάσαρε εξαιρετικά.

Στη συνέχεια, ο Πολ Πογκμπά έφθασε δύο φορές (50΄ και 58΄) κοντά στο γκολ, αμφότερες με μακρινά σουτ, ωστόσο δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ, ενώ στο 61΄ο Μαρσιάλ άγγιξε το χατ-τρικ, όταν εξαπέλυσε σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και δεν υπήρξε αλλαγή στο τελικό σκορ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επιστρέφουν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και τον αγώνα με την Σίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ