aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιατήρησε το απόλυτο η Παρί με νίκη 3-0 επί της Νις (vid)

Διατήρησε το απόλυτο η Παρί με νίκη 3-0 επί της Νις (vid)

Σαν να παίζει χωρίς αντίπαλο φαντάζει στη Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μετά από 8 αγωνιστικές μετρά το απόλυτο των 8 νικών. Το θύμα της αυτήν τη φορά ήταν ήταν η Νις, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν από την αρχή του αγώνα με επιθετικό πνεύμα και πράγματι έκαναν αρκετές ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά, όμως κι οι Νις βρήκε τις δικές της και θα μπορούσε να πετύχει το σκορ. Εντέλει, το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 22’ ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος έκανε ένα άψογο πλασέ έξω από την περιοχή στην αριστερή αγωνία της εστίας του Μπενίτες, ο οποίος προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Παρί διατήρησε το 1-0 χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Το 2-0 έγινε με την εκκίνηση του δεύτερου μέρους. Ο Μπαπέ, πέρασε τον γκολκίπερ της Νις, αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων τον σταμάτησαν. Ωστόσο, η μπάλα κατέληξε στον Ενκουνκού, ο οποίος πλάσαρε άνετα σε κενή εστία. Το παιχνίδι ουσιαστικά έληξε στο 59’ όταν η Νις έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σιπριάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το μόνο που απέμενε ήταν το κερασάκι στην τούρτα, το οποίο μπήκε στις καθυστερήσεις. Ο Μπαπέ βγήκε στην αντεπίθεση και έδωσε πάσα πάρε-βάλε για τον Νεϊμάρ, που έκανε το 3-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ