aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιάθεση και καλός ρυθμός

Διάθεση και καλός ρυθμός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων είναι το μεγάλο φαβορί στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ούτε για αστείο, δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη. Παράλληλα ο αντίπαλος των κυανόλευκων θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, έτσι το μόνο που χρειάζεται το απόγευμα, είναι σοβαρότητα και διάθεση για να πάρουν οι κυανόλευκοι τους τρεις βαθμούς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, καθώς υπάρχουν και υποχρεωτικές απουσίες, όπως αυτές των Μάγκλιτσα και Άλεφ που είναι τραυματίες, ενώ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Ρομπέρζ λόγω καρτών. Λόγω μυϊκού προβλήματος θα μείνει εκτός και ο Ντα Σίλβα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Υπάρχουν όμως επιλογές για να παρουσιαστεί μια δυνατή ενδεκάδα, που θα είναι σε θέση να καθαρίσει τον αγώνα και να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ερμή στη Λάρνακα.

Κάτω από τα δοκάρια, θα είναι ο Κίσσας και στα δύο άκρα της άμυνας, ο Στυλιανού, με τον Σαντάνα. Πιθανολογείται επάνοδος του Αγγελή, ο οποίος θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Γιούστε. Μπορεί όμως να δούμε και τον Πιτιάν. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σατσέτι, Άλαν και Μαρτίνες, ενώ σαν αλλαγή ίσως χρησιμοποιηθεί ο Μπεντόγια. Παπουλής,  Ζελάγια και Σαρδινέρο θα καλύψουν τις τρεις θέσεις στην επίθεση. Είναι λογικό, πως ο Βασιλείου με τον Γιάκολις θα μείνουν και αυτοί στον πάγκο για να ξεκουραστούν, καθώς έδωσαν πολλές δυνάμεις στα τελευταία παιχνίδια.

Τουλάχιστον αυτό λένε οι πληροφορίες, πως θα  πάρουν χρόνο όσοι δεν αγωνίστηκαν τελευταία.  Αυτό που θέλει ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι η ομάδα του να βγάζει σταθερότητα και ρυθμό. Η σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει αυτό που θέλει. Το γρήγορο γκολ θα βοηθήσει όλη την  ομάδα να αντιμετωπίσει πιο απελευθερωμένα τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του Απόλλωνα έχει αποδείξει πως υπολογίζει σε όλους, αλλά και ξεχωρίζει πότε είναι απαραίτητες οι αλλαγές. Έχει επιβάλει τους δικούς του νόμους και χειρίζεται τις τύχες της ομάδας του  με απόλυτα πετυχημένο τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ