aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιάταγμα αποκλεισμού από αγώνες της Ανόρθωσης

Διάταγμα αποκλεισμού από αγώνες της Ανόρθωσης

Mε νέο δελτίο Τύπου, η Αστυνομία ενημερώνει ότι διάταγμα αποκλεισμού από αγώνες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον 33χρονου από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος είχε συλληφθεί σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες 12 Μαρτίου, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ, στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Αναλυτικά: «Διάταγμα αποκλεισμού από αγώνες της Ανόρθωσης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον 33χρονου από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος είχε συλληφθεί σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες 12 Μαρτίου, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ, στο Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στη Λάρνακα.

Ο 33χρονος θα παρουσιάζεται και θα παραμένει σε αστυνομικό σταθμό κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα της Ανόρθωσης ή και οποιασδήποτε άλλης αθλητικής δραστηριότητας της εν λόγω ομάδας. Το διάταγμα θα ισχύει μέχρι και την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας. Επίσης, τα άλλα πέντε πρόσωπα που επίσης είχαν συλληφθεί χθες για τα επεισόδια, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ