aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιαστημική Ατλέτικο 7 αστέρων! (video)

Διαστημική Ατλέτικο 7 αστέρων! (video)

Εκπληκτική μπάλα από την Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε που διέλυσε την Γρανάδα με 7-1 και παρέμεινε πρώτη και αήττητη στην κορυφή της Primera Division.

Νέοι Μέσι υπήρξαν και θα υπάρξουν πολλοί. Στα λόγια, βέβαια. Οι νέοι Κριστιάνο είναι λιγότεροι, διότι λίγοι μπορούν να το υποστηρίξουν σωματοδομικά. Ένας από αυτούς ήταν ο Γιανίκ Καράσκο, ο οποίος μπόρεσε να το υποστηρίξει μέχρι τέλους και έφτασε να συγκατοικεί στην ίδια πόλη με τον αυθεντικό Κριστιάνο και να μην ντρέπεται από τις συγκρίσεις.

Το πρώτο χατ-τρικ του Βέλγου εξτρέμ με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν αρκετό στους «ροχιμπλάνκος» για να ξεπετάξουν το εμπόδιο της Γρανάδα με το οργιαστικό 7-1 και να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στην κορυφή της Primera Division.

Κι όμως η πρώτη κουβέντα ειπώθηκε από Ανδαλουσιανά χείλη. Ο Κουένκα με ένα άπιαστο βολέ στο 17ο λεπτό έβαλε την Γρανάδα μπροστά στο σκορ (0-1), βάζοντας δύσκολα στους «ροχιμπλάνκος».

Ένα λάθος του Μέμο Οτσόα έδωσε την ευκαιρία στον Καράσκο να κάνει το 1-1 (33’) και το ματς γύρισε. Ο Μεξικανός αντέδρασε πάλι λανθασμένα λίγο πριν βγει το ημίχρονο (44’), με τον Βέλγο να γυρίζει ολοκληρωτικά το ματς μετά από όμορφη πάσα του Κορέα.

Το τέλειο χατ-τρικ του Καράσκο ήρθε μετά από μία εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Γκριεζμάν (61’, 3-1), ενώ το τελευταίο ημίωρο ήταν ένα λάτιν πάρτι.

Ο Νίκο Γκαϊτάν πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης (62’, 81’), ένας άλλος Αργεντινός, ο Φερνάντο Κορέα ανέβασε τον δείκτη του σκορ (84’) στο χορταστικό 6-1 των Μαδριλένων, ενώ το μαρτύριο της Γρανάδα έλαβε τέλος με τελευταίο δράστη τον Τιάγκο (87’, 7-1).


All Goals HD- Atleti 7-1 Gra – 15.10.2016 από Euro-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ