aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιαψεύδει η Γιουνάιτεντ για τις τρελές απαιτήσεις του Πογκμπά!

Διαψεύδει η Γιουνάιτεντ για τις τρελές απαιτήσεις του Πογκμπά!

Αναληθή χαρακτηρίζουν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Πολ Πογκμπά απαίτησε «τρελή» αύξηση στις ετήσιες απολαβές του, προκειμένου να μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ του Νησιού ανέφεραν πως ο Γάλλος μέσος συναντήθηκε πρόσφατα με τη διοίκηση και ζήτησε 600.000 την εβδομάδα από την επόμενη σεζόν, για να συνεχίσει στο «Ολντ Τράφορντ». Θέλει, λένε, να φτάσει και εκείνος την αμοιβή των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο…

Πηγές από την ομάδα, ωστόσο, διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια, αφήνοντας να εννοηθεί πως προς το παρόν δεν έχει γίνει καν κουβέντα με τον παίκτη για τα θέματα του συμβολαίου του.

«Τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι μας ζήτησε 600.000 λίρες την εβδομάδα είναι αναληθή. Ο Πολ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, άρα ο χρόνος για να συζητήσουμε για νέο είναι υπέρ μας. Η ομάδα έκανε ξεκάθαρο από το καλοκαίρι ότι τον θέλει μαζί της», αναφέρουν κύκλοι της Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ