aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιάκριση σε διπλό ταμπλό

Διάκριση σε διπλό ταμπλό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήλθε γάντι στον Απόλλωνα, μετά τους αγώνες στην Ευρώπη και θα δώσει την ευκαιρία στον Σωφρόνη Αυγουστή να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές και ειδικότερα σε όσους τράβηξαν πολύ κουπί. Ο τεχνικός του Απόλλωνα γνωρίζει τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα για τα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θέλει να ξέρει και τις ημερομηνίες των αγώνων στο πρωτάθλημα, ώστε να καταρτίσει ανάλογα την προετοιμασία της ομάδας του.

Οι κυανόλευκοι μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα έχουν ένα εξουθενωτικό πρόγραμμα. Θα είναι στη μέση και οι αναβληθέντες αγώνες του πρωταθλήματος, οπόταν είναι σίγουρο πως η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές θα προετοιμαστούν κατάλληλα. Ούτε σκέψη για υποχώρηση, ούτε που περνά από το μυαλό κανενός στον Απόλλωνα, πως θα τους πάρει από κάτω η όποια καταπόνηση. Έχουν τις εμπειρίες των προηγούμενων χρόνων και ξέρουν πώς θα κινηθούν για να αντεπεξέλθουν επιτυχώς στις υποχρεώσεις τους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο Απόλλων θα κτυπήσει τη διάκριση σε διπλό ταμπλό και δεν πρόκειται να αφήσει κανένα παιχνίδι να περάσει χωρίς να το κτυπήσει. Είναι ξεκάθαρο πως ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκεί στρέφεται όλη η ενέργεια, όμως παράλληλα θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις τα παιχνίδια με την Έβερτον, την Αταλάντα και τη Λιόν. Μπορεί να φαντάζει μακρινή η απόσταση για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παραδώσουν τα όπλα.

Ο Απόλλων φανέρωσε πολλές δυνατότητες φέτος και έχει άλλες τόσες κρυμμένες, τις οποίες αναμένεται πως θα αναδείξει στην πορεία. Ο Απόλλων της τελευταίας πενταετίας παρουσιάζεται δυνατός και φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Κατέκτησε τρεις φορές το κύπελλο και συμμετέχει για τρίτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο. Αντίθετα, οι στιγμές που έζησαν οι οπαδοί του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια έφεραν ικανοποίηση και περηφάνια. Είναι ξεκάθαρο πως ο σύλλογος βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας του. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού θεωρούν σίγουρο πως τα καλύτερα έπονται.

Χωρίς νίκη οι αντίπαλοι του

Παρόλο που είναι σχετικά νωρίς για να καταγραφούν πολλά στοιχεία από τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του, για τους τρεις αντιπάλους του Απόλλωνα στην Ευρώπη, έχουν ήδη αρχίσει να τους παρακολουθούν. Η Λιόν έμεινε στη λευκή (0-0) ισοπαλία με τη Ναντ, η Αταλάντα έχασε με 3-1 από τη Νάπολι, ενώ η Έβερτον ηττήθηκε με 2-0 από την Τσέλσι. Στις 14 Σεπτεμβρίου αρχίζει η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Απόλλωνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με φιλοξενούμενη τη Λιόν στο ΓΣΠ. Πριν από αυτό το παιχνίδι, οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο και τον Ερμή στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ