aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Διακόψτε το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα του κόσμου»

«Διακόψτε το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα του κόσμου»

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης Αμμοχώστου, τοποθετήθηκε με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που αφορούν στο πολύκροτο θέμα με το δελτίο υγείας του Φρανσίς Ουζόχο και στη νομική μάχη που δίνει η ομάδα τους με τον Απόλλωνα για να δικαιωθεί, μετά από την ένσταση που κατέθεσε ο σύλλογος της Λεμεσού κατά του κύρους του αγώνα με την «Κυρία» λόγω «αντικανονικής συμμετοχής» του Νιγηριανού κίπερ.

Αναλυτικά:

«Είχαμε σκοπό να πούμε αρκετά πράγματα σήμερα, αλλά πλέον νιώθουμε ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από τα ψεύτικα λόγια των πάντων και από το παιχνίδι που παίζεται μόνο στο παρασκήνιο αντί εκεί που πρέπει. Εμείς δεν είμαστε τέτοιοι. Θα μιλήσουμε άσχημα γιατί από επίπεδα εσείς δεν καταλαβαίνετε.

Εδώ και χρόνια εμείς φωνάζαμε για το μπουρδέλο που έχετε καταντήσει το πιο διάσημο (στον υπόλοιπο κόσμο) άθλημα. Η μόνη επιλογή που έχετε είναι να διακόψετε το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα του κόσμου που παίζεται στα πλέον ξενέρωτα γήπεδα σας.

Διαβάστε επίσης: «Διεφθαρμένο παρακράτος ρουσφετιού και λαμογιάς, θα νιώσετε την οργή μας»

Αφού θέλετε ο αθλητισμός να παίζετε μέσα σε πολιτικά γραφεία, ανίκανους οργανισμούς και δικαστικές αίθουσες, το μόνο που έχετε είναι να δώσετε όλοι τις μαζικές παραιτήσεις σας και να μας αδειάσετε την γωνιά. Και αφού κάποιοι έχει από χθες που λέτε “μαύρο από την Λεμεσό”, τότε εμείς σας λέμε: Κατάμαυρο από την Αμμόχωστο.

Ό,τι απόφαση και να πάρετε πλέον είσαστε χειρότεροι και από τα καρναβάλια. Άντε με το καλό αφού κοντεύουν κανονίστε να ντυθείτε όλοι με τα πραγματικά σας πρόσωπα αφού καθημερινά ζείτε με τις μάσκες.

Κάλεσμα: Όλος ο κόσμος της Ανόρθωσης, ο κάθε περήφανος Αμμοχωστιανός την Κυριακή να είναι η ώρα 15:00 έξω από το σωματείο στο πάρκινγκ του “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Κανένας απών. Η Ανόρθωση δεν υποτάχτηκε ποτέ και δεν μπαίνει σε καλούπια. Γροθιά ενάντια στο κατεστημένο – φωτιά σε κάθε ένα ξεπουλημένο. Ενάντια σε όλους και σε όλα – Μαχητές 1994».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ