aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιαιτητές από την Ουκρανία

Διαιτητές από την Ουκρανία

Το διαιτητικό τιμ για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με τη Λεβερκούζεν (19:55) προέρχεται από την Ουκρανία. Άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο Εβγκέν Αρανόφσκι, ο οποίος έγινε διεθνής διαιτητής κατηγορίας 4 τον Δεκέμβριο του 2011 και πλέον έχει ανεβεί στην κατηγορία 2 της UEFA. Στο παρελθόν ορίστηκε σε δύο περιπτώσεις σε αγώνες κυπριακών συλλόγων στην Ευρώπη, ενώ διηύθυνε και ένα παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου.

Το 2012, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου, ήταν στον νικηφόρο αγώνα (3-0) της Ανόρθωσης με τη Λεβάντια και το 2014 στη βαριά ήττα 5-0 του Απόλλωνα από την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία. Όσον αφορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είχε σφυρίξει στη μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία επί της Βοσνίας (2-0) το 2014 για τα προκριματικά του EURO 2016.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σερχί Μπέκερ και Ολεξάντρ Βόιτιουκ και τέταρτος ο Όλεγκ Πλούζνουκ. Επιπρόσθετοι οι Ανατόλι Αμπντούλα και Βιτάλι Ρομάνοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ