aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιαφορετική τακτική από τον Μουρίγιο για Λαρένα, Κάσες και άλλους...

Διαφορετική τακτική από τον Μουρίγιο για Λαρένα, Κάσες και άλλους…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τελείωσε το πρωτάθλημα εδώ και μία εβδομάδα, όμως ακόμη υπάρχουν ανοικτά θέματα σχετικά με κάποιους ποδοσφαιριστές. Οι Χόρχε Λαρένα και Νάτσο Κάσες δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσουν, μιας και δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση ή πληροφορία σχετικά με τις προθέσεις του Άντερ Μουρίγιο, καθώς και για το πού βρίσκονται οι επαφές. Μία τακτική η οποία είναι διαφορετική σε σχέση με ό,τι ακολουθούσε ο Τσάβι Ρόκα τα προηγούμενα χρόνια.

Και αυτό γιατί ο Καταλανός επιθυμούσε να κλείνει το κεφάλαιο των ανανεώσεων ακόμη και πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Μουρίγιο έχει διαφορετική τακτική, όμως πολλές φορές οι κινήσεις που γίνονται εξαρτώνται και από τις ανάγκες της ομάδας ή και τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν. Οι περιπτώσεις των Χόρχε Λαρένα και Νάτσο Κάσες είναι ακόμη στον αέρα. Το ότι η διοίκηση δεν τους έχει αποχαιρετήσει, όπως έκανε με τους πλείστους που έχουν ολοκληρωθεί τα συμβόλαιά τους, είναι ένα σημάδι ότι όλα είναι ανοικτά και πιθανά.

Πολλοί θεωρούν ότι στα 38 του χρόνια ο Λαρένα μπορεί ακόμα να προσφέρει. Το ίδιο πιθανόν να πιστεύει και ο Μουρίγιο, όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες συγκυρίες πέρα από την ηλικία του Λαρένα. Ο Χέφελ, για παράδειγμα, τη νέα σεζόν δεν θα είναι στον κατάλογο Β και θα λαμβάνει θέση κοινοτικού, ο Ιγκόρ, που ήταν βασικός και δεν αναμένεται να συνεχίσει, ήταν στον κατάλογο Β, επομένως και εδώ λογικά η αντικατάστασή του θα είναι με παίκτη που θα πιάσει θέση στον κατάλογο Α.

Με αυτά τα δεδομένα και αν μείνουν οι Λαρένα και Κάσες, θα είναι δεμένα τα χέρια του Βάσκου τεχνικού διευθυντή στις κινήσεις που θα κάνει. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που προσμετρούνται. Πάντως, αν βρεθεί σούπερ ευκαιρία ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών, θα είναι ό,τι καλύτερο, όμως δεν μπορεί να περιμένει πολύ ακόμη και εκτιμάται ότι στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό με τους δύο Ισπανούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ