aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιαφορετική αρχή

Διαφορετική αρχή

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Κάθε πρεμιέρα είναι διαφορετική, όμως για τη Νέα Σαλαμίνα τα τελευταία έξι χρόνια, που μετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Έξι σερί ήττες μετρά η ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία ελπίζει πως φέτος θα κάνει άλλη αρχή, καταφέρνοντας να μπει με το δεξί στον νέο μαραθώνιο.

Ο Λιάσος Λουκά και οι παίκτες του, με πίστη στις δυνατότητές τους και σεβασμό προς την Ανόρθωση, θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το τρίποντο στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι. Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και με τη συμπαράσταση των οπαδών τους να φτάσουν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, που θα τους τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

Το πλέον θετικό για τον Λιάσο Λουκά σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, είναι πως έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, καθώς και ο Ρόκε προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του. Ο μοναδικός παίκτης που δεν αγωνιστεί είναι ο Κούσουλος, ο οποίος είναι στο στάδιο αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ