aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεξιός μπακ, ίσως μία ή δύο άλλες κινήσεις

Δεξιός μπακ, ίσως μία ή δύο άλλες κινήσεις

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ πάει από παιχνίδι σε παιχνίδι στην Ευρώπη και όσο μεγαλώνει η προοπτική της για κάτι ακόμη καλύτερο, έχει φέρει μια φαινομενική στασιμότητα στον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Ίσως όμως τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι μιας και ο Τσάβι Ρόκα δεν έχει σταματήσει να ψάχνεται για την ενίσχυση του ρόστερ.

Για τον ίδιο, ένα σημαντικό κομμάτι είναι η απόκτηση δεξιού μπακ και όπως φαίνεται θέλει να φέρει κάποιον αξιόλογο παίκτη. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να κάνει κάποια βεβιασμένη κίνηση, ειδικά από τη στιγμή που βλέπει ότι μέσα στο γήπεδο η ΑΕΚ τα πάει αρκετά καλά. Πέρα από την απόκτηση δεξιού μπακ ίσως γίνει προσπάθεια για μία ή δύο ακόμη κινήσεις.

Η μία θα αφορά την επιθετική γραμμή και η άλλη -ίσως- με παίκτη κάτω των 22 ετών. Για την ώρα δεν διαρρέει το παραμικρό, ενώ δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η προσοχή εστιάζεται αποκλειστικά στον αυριανό επαναληπτικό με την Ντινάμο Μινσκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ