aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔέος για την Ουνιόν, σοκ υποβιβασμού για Στουτγκάρδη! (vid)

Δέος για την Ουνιόν, σοκ υποβιβασμού για Στουτγκάρδη! (vid)

Άντεξε και έριξε τη Στουτγκάρδη η Ουνιόν!

Την άνοδο στην Bundesliga για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Ουνιόν! Η ομάδα του Βερολίνου άντεξε στο δεύτερο μπαράζ με τη Στουτγκάρδη (0-0) και την έστειλε αντ’ αυτής στη δεύτερη κατηγορία

Το μεγάλο «κόλπο» στα μπαράζ της Bundesliga ολοκλήρωσε η Ουνιόν Βερολίνου!

Με προίκα το 2-2 του πρώτου αγώνα, η ομάδα της πρωτεύουσας άντεξε στο δεύτερο μπαράζ με τη Στουτγκάρδη (0-0) και κέρδισε με το σπαθί της μια θέση στα «σαλόνια».

Με βασικό και πάλι τον Τάσο Δώνη (ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 60’ από τον Ντίνταβι), οι φιλοξενούμενοι έπεσαν θύματα του… VAR.

Διότι στο 10’ σκόραραν μεν (με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Αόγκο), ωστόσο αφότου εξέτασε τη φάση στο βίντεο, ο διαιτητής έκρινε πως ο εκτεθειμένος Γκονζάλες εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα Γκίκιεβιτς και έδωσε οφσάιντ.

Και στο 57’ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Πρέμελ μέσα στην περιοχή, αλλά και πάλι η εξέταση του βίντεο από τον ρέφερι οδήγησε στην απόφαση να δείξει «παίζετε».

Έτσι, η Ουνιόν διατήρησε το ευνοϊκό για εκείνη αποτέλεσμα και απείλησε σοβαρά μάλιστα να προηγηθεί, όταν ο Αμπντουλάχι σημάδεψε δυο φορές το δοκάρι σε διάστημα τριών λεπτών (64’-66’).

Ακόμα κι αν δεν το κατάφερε όμως, αυτό ελάχιστη σημασία είχε τελικά. Διότι κατάφερε (έστω κι αν δέχθηκε πίεση στα τελευταία λεπτά) να προστατεύσει τη λευκή ισοπαλία.

Και στέλνοντας τη Στουτγκάρδη στη δεύτερη κατηγορία, να πανηγυρίσει έξαλλα για το ιστορικό δικό της κατόρθωμα να ανέβει για πρώτη φορά στη ιστορία της στην Bundesliga.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ