aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δένει» τον Εμπαπέ με αύξηση απολαβών 900%!

«Δένει» τον Εμπαπέ με αύξηση απολαβών 900%!

O Κιλιάν Εμπαπέ λαμβάνει 80.000 ευρώ μηνιαίως για να παρέχει τις υπηρεσίες του στη Μονακό. Σε περίπτωση που δεχθεί το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η Μονακό – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Journal du Dimanche – θα λαμβάνει κάθε μήνα 700.000 ευρώ.

Οι Μονεγάσκοι προσφέρουν, δηλαδή, στον 18χρονο διεθνή Γάλλο επιθετικό τους αύξηση της τάξης του 900%. Οι απολαβές του θα αγγίζουν τις αντίστοιχες του Κολομβιανού συμπαίκτη του, Ραδαμέλ Φαλκάο! Κι αυτό γιατί η γαλλική ομάδα θέλει να δέσει το (ίσως) πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο αυτή τη στιγμή (το ισχύον συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2019), εμφανώς ανήσυχη από την εμφάνιση πολλών μνηστήρων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεδομένα ενδιαφέρεται για τον Εμπαπέ και μάλιστα, φημολογείται ότι, κατέθεσε πρόταση ύψους 130.000.000 ευρώ. Πρόταση, η οποία απορρίφθηκε. Εξίσου δεδομένο πρέπει να θεωρείται και το ενδιαφέρον της Παρί Σεν-Ζερμέν, αλλά και της Άρσεναλ (με σαφώς πολύ μικρότερες πιθανότητες σε σχέση με τις ομάδες της ισπανικής και γαλλικής πρωτεύουσας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ