aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν υπολογίζεται ο Αντόνια, δίλημμα με Αντάμοβιτς ή Ιριένε

Δεν υπολογίζεται ο Αντόνια, δίλημμα με Αντάμοβιτς ή Ιριένε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ζαρκίνιο Αντόνια για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό. Οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Βόσνιου τεχνικού, με τη μοναδική αμφιβολία να εστιάζεται στην περίπτωση του Ζούνιορ.

Στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και είναι έτοιμοι αν παραστεί ανάγκη να αγωνιστούν και οι Ζντραφκόφσκι, Σίλβα, Αγκάνοβιτς. Ο Κυριάκου ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό και είναι έτοιμος να βοηθήσει αν χρειαστεί. Εξυπακούεται πως, η τύχη της ΑΕΛ θα εξαρτηθεί από τη διάθεση που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές της στα δύο ματς που ακολουθούν, σε μικρό χρονικό διάστημα, με ΑΕΚ και Απόλλων.

Ο Ζούνιορ ακολούθησε κανονικά τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, όμως για προληπτικούς λόγους ίσως μείνει στον πάγκο. Το πιο πιθανό είναι πως ο Ντούσαν Κέρκεζ θα δώσει φανέλα βασικού στο αυριανό ματς, στους Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ και Λαφράνς στην άμυνα. Οι Ν. Τεϊσέιρα και Γουίλερ θα παίξουν ως φουλ μπακ.

Η μεσαία γραμμή θα στελεχωθεί από τους Γκαστανιάγα, Ντα Σίλβα και με ένα από τους Αντάμοβιτς ή Φιντέλις να τους πλαισιώνει. Ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού προσανατολίζεται στη συμμετοχή του Σχρανζ από την αρχή, δίπλα από τον Χουράδο. Μπορεί, όμως, να δούμε δίπλα από τον τελευταίο, τον Μακρή ή και τον Μυτίδη.

Αποτελεί ερωτηματικό και η θέση στον «άσο». Ο Πρόσεκ ήταν για μεγάλο διάστημα ο βασικός τερματοφύλακας, όμως Βοζίνια που επανήλθε στα τελευταία παιχνίδια, υπέπεσε σε σοβαρά λάθη στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι πως και αύριο θα είναι κάτω από τα δοκάρια ο Βοζίνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ