aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν υπολογίζει τον Λάφερτι ο Τζέραρντ, όλα ανοιχτά με Τζουμ»

«Δεν υπολογίζει τον Λάφερτι ο Τζέραρντ, όλα ανοιχτά με Τζουμ»

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σκοτίας ο Απόλλωνας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της Ρέιντζερς, Κάιλ Λάφερτι και του μέσου της Χαρτς, Αρνό Τζούμ. Βέβαια πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς ο πρώτος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, ενώ ο δεύτερος είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα θέλει.

Δημοσιεύματα από την Σκοτία, αναφέρουν ότι ο τεχνικός της Ρέιντζερς και «θρύλος» της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ υπογράμμισε ότι ο Κάιλ Λάφερτι βρίσκεται έκτος πλάνων για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θεωρητικά, για να προχωρήσει η περίπτωση του Ιρλανδού επιθετικού θα πρέπει ο ίδιος να τα βρει με την Ρέιντζερς για λύση του συμβολαίου του, ούτως ώστε ο Απόλλωνας να τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει οι γαλάζιοι να αρχίσουν διαπραγματεύσεις με την Ρέιντζερς για να αγοράσουν τα δικαιώματα του Λάφερτι κάτι που μοιάζει ως πιο απομακρυσμένο σενάριο.

Διαβάστε επίσης: Ρομπέρζ: Το ξεκαθάρισμα και η Ομόνοια που καραδοκεί

Όσο άφορα στην περίπτωση του Τζούμ, τα ΜΜΕ της Σκοτίας αναφέρουν ότι ο τελικός κυπέλλου απέναντι στην Σέλτικ ίσως να ήταν η τελευταία εμφάνιση του Καμερουνέζου μέσου, καθώς λήγει το συμβόλαιο του και από την 1η Ιουνίου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα θέλει.

Ωστόσο, ο ίδιος σε πρόσφατες του δηλώσεις στα ΜΜΕ τόνισε ότι τα πάντα είναι ανοικτά όσο αφορά το μέλλον του και επισήμανε τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της Χαρτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ