aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν υπολογίζει στον Τρουγιόλς

Δεν υπολογίζει στον Τρουγιόλς

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπαίνει η ΑΕΚ η οποία θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον Άρη. Το παιχνίδι θα γίνει στο Τσίρειο και η ομάδα της Λάρνακας δεν έχει άλλα περιθώρια πέρα από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, ενώ εκτός απροόπτου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τρουγιόλς. Ο Ισπανός μεσοαμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του, δεν προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και το πιο πιθανό είναι ότι θα μείνει εκτός από τον αγώνα με τον Άρη.

Χθες η προπόνηση έγινε χωρίς την παρουσία των διεθνών και το πρόγραμμα περιλάμβανε τακτική και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Σήμερα είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση και πιθανόν σε αυτή να προλάβει να λάβει μέρος ο Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος ολοκλήρωσε μία μέρα πιο νωρίς τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα των Σκοπίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ