aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν υπάρχουν μικροί ή μεγάλοι σκόπελοι…

Δεν υπάρχουν μικροί ή μεγάλοι σκόπελοι…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Αναγέννηση με σοβαρότητα και χωρίς υποτίμηση στον αντίπαλο λόγω της βαθμολογικής του θέσης. Για τους κυανόλευκους δεν υπάρχουν μικροί ή μεγάλοι σκόπελοι.

Όπως λένε, αυτό που έχει σημασία είναι να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια τους με την ίδια σοβαρότητα. Η δίψα των κυανόλευκων για να υλοποιήσουν τον στόχο τους στο πρωτάθλημα, τους κρατά συγκεντρωμένους και προσγειωμένους ώστε να μην πέσουν σε καμιά βαθμολογική παγίδα.

Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν μεθαύριο στο «Τάσος Μάρκου», το πιο πιθανό είναι πως ο Σωφρόνης Αυγουστή θα διατηρήσει τις σταθερές επιλογές του. Εκτός κι αν κρίνει πως χρειαστεί να κάποια αλλαγή προσώπου, κι όχι φιλοσοφίας. Σχετικά με τον Mπεντόγια, το εμφανές είναι πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, όμως αν δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του το Σάββατο, ο προπονητής δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Από εκεί και πέρα, ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Πελαγίας έπιασε δουλειά. Κάποιες μέρες θα γυμνάζεται πρωί και απόγευμα. Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Χρειάζεται τουλάχιστον δύο εβδομάδες εντατικής προετοιμασίας για να είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Απόλλωνα.

Η καρδιά του Απόλλωνα είναι ο κόσμος του. Η διοίκηση περιμένει, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και τη βαθμολογική αντεπίθεση της ομάδας, να αυξηθεί και η προσέλευση των οπαδών της. Υπάρχει ένας πυρήνας 3-4 χιλιάδων οπαδών, όμως οι κυανόλευκοι λένε ότι χρειάζονται ακόμα περισσότερους στο πλευρό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ