aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν υπάρχει ο Ζλάταν! (δείτε τι δήλωσε)

Δεν υπάρχει ο Ζλάταν! (δείτε τι δήλωσε)

Με τον Πολ Πογκμπά να πλησιάζει όλο και περισσότερο στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλησε να τοποθετηθεί κατάλληλα, κλέβοντας για άλλη μια φορά την παράσταση.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή τότε ο Πογκμπά θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού οι κόκκινοι θα πρέπει να δώσουν 120.000.000 στην Γιουβέντους, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Γκάρεθ Μπέιλ από το 2013 και την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης από την Τότεναμ.

Αν και τα λεφτά  είναι πολλά και οι Άγγλοι θα δυσκολευτούν να τα βρουν, ο Ζλάταν τους έχει βρει την λύση αφήνοντας για άλλη μία φορά άφωνους τους δημοσιογράφους.

«Αυτό που ακούω συνέχεια είναι ότι ο Πολ Πογκμπά είναι πολύ ακριβός και άλλα τέτοια. Μόνο και μόνο οι πωλήσεις από τις φανέλες μου θα φτάσουν για να τον αγοράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» είπε ο μεγάλος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ