aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν υπάρχει ενδεχόμενο υποτίμησης

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο υποτίμησης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αν στην Ανόρθωση είχαν στο μυαλό τους να δουν λίγο υπεροπτικά το αυριανό (18:00) παιχνίδι με την Πάφο, τα αποτελέσματα της ομάδας του Λούκα Έλσνερ είναι εκεί και στέλνουν από μόνα τους μηνύματα. Μία ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση, έχει 14 βαθμούς σε επτά παιχνίδια και παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν μπορείς παρά μόνο να τη σεβαστείς.

Αυτό θα κάνει και η Ανόρθωση αύριο βράδυ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην έκπληξη του τρέχοντος πρωταθλήματος. Ο Ρόνι Λέβι προετοιμάζει όσο γίνεται καλύτερα τους παίκτες του και τους τονίζει ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αν δεν το κάνει η ομάδα εύκολο στο γήπεδο.

Η Πάφος άλλωστε έρχεται με απαιτήσεις και με εξαιρετική ψυχολογία, όμως από την πλευρά της, η «Μεγάλη Κυρία» με όπλο την έδρα και τη θέληση να μείνει στην κορυφή για μία ακόμη αγωνιστική, θα προσπαθήσει να πάρει άλλο ένα τρίποντο.

Επιστροφή και θέση στην ενδεκάδα

Ο Σεκού Σισέ (φωτό) εξέτισε την τιμωρία του και έχει τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ρόνι Λέβι, ο οποίος αναμένεται να του δώσει θέση βασικού. Ο Ισραηλινός τεχνικός είναι πιθανό να κάνει μία με δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μιας και δεν του αρέσει να προχωρεί σε μαζεμένες διαφοροποιήσεις από τη μία αγωνιστική στην άλλη. Ο Σιεού θα είναι και πάλι εκτός, καθώς και είναι τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα, ενώ αναμένεται η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αν θα προκύψει και επιπλέον ποινή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ